Uw feest - Palethoeve
Uw feest - Uw wens is onze zorg
Lees meer

Uw feest

Elke gelegenheid is goed om te feesten en te genieten van culinaire hoogstandjes, door ons team bereid en opgediend in de allerbeste omstandigheden naar de wensen van de klant.

Feestfolder 2023

Babyborrels en doopfeesten

Voor een doopt wordt vaak gekozen voor een combinatie van doopfeest en babyborrel. In intieme kring vindt det doopsel zelf plaats, gevolgd door de babyborrel waar meestal meer vrienden en kennissen aanwezig zijn. De Palethoeve zorgt voor de culinaire omlijsting.

Communie- en lentefeest

Een feest voor de eerste communie, plechtige communie, lentefeest van je zoon of dochter? Hoe begin je er aan? Je wilt dat het een feest wordt om nooit te vergeten. Een geruststelling dat De Palethoeve het culinaire gedeelte op zich neemt.

Verjaardagen en gelegenheidsfeesten

Elke verjaardag of familiegelegenheid heeft recht op een feestje, maar sommige zijn specialer dan anderen en dat moet extra gevierd worden. Hoe kan dit beter dan door dit te vieren met de catering op maat van De Palethoeve! Als u lekker wilt eten en drinken maar niet uren lang in de keuken staan? Dan is De Palethoeve een goede keuze, want in de keuken staan om de lekkerste hapjes en drankjes te bereiden is ons vak!

Huwelijken en recepties

De mooiste dag van je leven moet vanzelfsprekend een niet te vergeten dag zijn voor jezelf, je familie en vrienden. Een sprankelend feest dat iedereen zich herinnert als het feest van hèt jaar! De Palethoeve heeft jarenlange ervaring in de organisatie van huwelijken en recepties.

Pensioenvieringen en jubilea

Pensioenvieringen en jubilea kunnen om allerlei van redenen worden gevierd. Een personeelslid heeft een bepaalde anciënniteit, een bedrijf bestaat 50 jaar, … Zowel voor een select gezelschap als voor een grote groep kan De Palethoeve catering op zich nemen.

Seminaries en studiedagen

De Palethoeve heeft jarenlange ervaring met de catering van seminaries en vergaderingen en studiedagen voor bedrijven en non-profitorganisaties.
Heeft uw bedrijf of organisatie een belangrijke vergadering, workshop, seminarie of studiedag gepland? Imponeer uw gasten met verfijnde keuken van De Palethoeve.

Verenigingsbijeenkomsten en teerfeesten

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van betaalbare catering voor evenementen van verenigingen. Of het nu gaat om maandelijkse bijeenkomsten, een kleine receptie of het grote jaarfeest, wij komen samen met u tot een passende cateringoplossing.